USLOVI KORIŠĆENJA


Posetom ili kupovinom na internet prodavnici www.perlica.net prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo www.perlica.net  zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih uslova korišćenja.


Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite www.perlica.net ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenju putem telefonskog poziva.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime internet prodavnice www.perlica.net obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prodavnice www.perlica.net odgovorni su za poštovanje zaštite privatnosti.

Intelektualna  svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski element, tekstovi i fotografije su vlasništvo www.perlica.net i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti www.perlica.net. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Vaš  nalog

Ukoliko koristite www.perlica.net, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem www.perlica.net sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletna lica nemogu koristiti www.perlica.net. Www.perlica.net zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja. Lažno predstavljanje, narucivanje ili registracija sa tuđim imenom ili email adresom nije dozvoljena na www.perlica.net . Protiv takvih aktivnosti www.perlica.net može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi  proizvoda

Www.perlica.net nastoji da sav materijal opiše što je tačnije moguće. Takođe, www.perlica.net ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga reklamirati i vratiti u roku 24h sata od datuma prijema u nekorišćenom stanju i sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo u roku 7 radnih dana vratiti vam vas novac nozad.

Cene  proizvoda

Www.perlica.net se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Www.perlica.net ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 100 din navedena cena je 1 din, i sl.


Radno  vreme

Online prodavnica www.perlica.net radi od 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.


Ažuriranje podataka i cena na sajtu

Www.perlica.net zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci www.perlica.net nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja www.perlica.net.
PočetnaPočetna

Korpa  

Nema artikala

Isporuka 0,00 RSD
Ukupno 0,00 RSD

Korpa Kupujem

Traži

Kategorije